søndag den 31. maj 2009

Drage flip

Jeg burde egentlig sove nu, men jeg smækker lige nogle tegninger op, bare for sjov ;)

Jeg har ikke lavet nogen ordentlige tegninger et stykke tid. For en lille uge siden kom jeg igang med en skitse til en drage, men var en del dage om at få den gjort færdig.
Igår aftes fik jeg så det her "flip" hvor der bare skulle en masse ud. Det var helt rart at få nogle drager ned på papiret igen :)
Dragen fra for et par dage siden. Det der gik bedst på den, er foden på bagbenet her ud mod


Vand drage. Den er ikke blevet helt optimal... Det er hovedet der ser for fladt ud >_< SKJLD

Ham her har jeg fået lavet lige lille nok, da jeg lavede ham til .jpg, men gider ikke lave det om. Den har taget et par dage hvor jeg bare skitsede random på den.

Af en eller anden grund var denne her rigtig hurtig at lave. Jeg er blevet super glad for den, og skal helt klart have gang i farveblyanterne på den her :)

Nu vil jeg lægge mig til at sove, for der kommer en masse gæster i morgen til pinse, og jeg skal nå en masse ting før de kommer, omkring klokken 14 :)

fredag den 29. maj 2009

Hvilken hund?

Jeg skal have hund når jeg flytter, og vi får penge til det, der er der overhovedet ingen tvivl om.
Jeg ved også at det skal være en retriver, jeg ar bare ikke sikker på hvilken retriver det skal være...
Måske kunne det også være meget sjov at få en cavalier.


Når det kommer til retrivere, står valget mellem:


Tolleren



Flatteren


Golden

Men jeg har nok et par år til at finde ud af hvad det er vi skal have af hund *suk*
Mine forældre har haft flattere siden jeg var 8. Det er en virkelig smuk hund, der altid er glad, og enormt god til børn.
Den golden har jeg ikke noget helt vildt forhold til, men når man møder dem, er det nogle virkelig charmerende hunde, med en smule mindre knald på end flatteren. Så det tæller jo i den positive ende.
Tolleren så jeg ved et tilfælde, mener det var inde ved søerne, for nogle år siden. Jeg faldt pladask for denne lille retriver, og kan simpelthen ikke få den ud af hovedet. Igen kommer det der aktivitets niveau ind over, men så igen, alle retrivere er jo aktive.
Jeg kunne godt tænke mig en hund man kan dyrke noget hunde sport med, og evt. blive rigtig god til det :)

Cavalieren har aldrig rigtig sagt mig noget. Så fin hende, vi har fået flattere fra, pludselig sådan nogle vuffer, og jeg er totalt solgt!
Det er virkelig nogle herlige hunde, og jeg er helt vild med tanken om en hund man også kan have på skødet. En smule sært måske, men har man først en gang oplevet sådan en cavalier, der ligger helt fladt på ryggen, i ens skød, så er man sq solgt ^_^

Billeder gaflet fra
Cavalier klubben
Golden retriver i Danmark
Toller klubben

onsdag den 27. maj 2009

Nudel RipOff!

Jeg har en forkærlighed for YumYum's nudler med shrimp flavor (reje smag).
Enten kan man lide dem, ellers kan man ikke, men jeg er helt tosset med dem ^_^
Generelt har YumYum en ret høj standard.

For et par uger siden opdagede jeg så, at min lokale indvandre biks havde nogle nudler. Ikke helt yumyum, men et ripoff mærke der hedder yomyom. Jeg har prøvet at finde et billede af dem, men der ligger ikke rigtig noget på nettet, og det er for mørkt/sent til at jeg kan få et ordentligt billede >_<

Men min tanke var bare, at de sq nok var fine nok. Billeder mv. var de samme, så smagen ville nok heller ikke være helt ved siden af. Der blev jeg så snydt!

Jeg kan ikke rigtig sove, pga. mave av-av. Så jeg har været ude og lave saft og nogle nudler. Sådan rigtig hygge bare for at ynke mig selv lidt. Normalt bliver jeg totalt lækkersulten bare jeg kan lugte de her shrimp nudler, men det skete så ikke rigtig denne gang. Jeg har en tendens til at spise dem før de er rigtig klar, for jeg kan egentlig meget godt lide at det ikke bliver for smattet. Jeg gør som jeg altid gør med de her nudler, men der er bare ingen smag i dem :S

Den eneste smag der er meget tydelig, er smagen af nydler - badwerSådan en rigtig typisk melsmag af en nudl der bare ikke har fået nok krydderi. Så det er jo super lækkert at jeg har 2 poser tilbage :S Der er enten nogen der får nogle nudler, ellers ryger de altså ud, for de er bare ikke specielt lækre.

tirsdag den 26. maj 2009

Underligt forhold til alder

Jeg har et underligt forhold til det med alder.

At være 22 er i min verden at være ung. 23 virker enormt gammelt, men 24 virker igen ungt.

Det er sært, at bare fordi det er lige tal, føler jeg at tallet signalerer at man er yngre, end hvis det er et ulige tal...


Man kommer helt til at overveje, hvor normalt ens hjerne reelt virker >_<

søndag den 24. maj 2009

Fødselsdag

Den stod på fødselsdag igår, super hyggeligt.

Det var i Næstved... Annette og Martin havde slået deres fødselsdage sammen. Det er desuden min faster og fætter.

Før vi kom hjem til dem, var vi lige en tur forbi nogen der hedder Henning og Danusia. Det var helt sjov at se deres søn Brian igen. Det er godt nok mange år siden jeg sidst har set ham. Jeg huske ham som værende meget højere >_<

I næstved fik vi grill mad, og til desert en alt for lækker kage ^_^
Mmmmmh kage.
Så kan Nicholas bare lærer at komme med ^_^

Det er faktisk ret træls at han ikke rigtig kommer med til noget for tiden. Men jeg tror Jonas flår hovedet af ham, hvis han skal med hver gang der er familie tam tam.
Nick er nemlig ved at skrive speciale, og han skriver det sammen med en gut der hedder Jonas.
De har fået kontor ude på Amager, i det nye uni halløj der ude. Der er faktisk rimelig nice, men det passer mig nu stadig meget godt at rende rundt i Universitets parken. Der er nu engang noget hyggeligere, når der er en masse græsplæner og træer.
Det nye har ikke rigtig noget græs. De har en masse fliser, og så har de noget vand man kan kigge på. Det er okay, men på ingen måde så hyggeligt som hos os.
Hvis man skal tænke praktisk, ville det ellers ikke gøre noget at hele KU blev samlet et sted, så man slap for at fise rundt i hele KBH, alt efter hvilke fag man har. Det er jo oplagt at få det hele samlet på Amager, for der er rimelig god mulighed for at udvide, hvilket der på ingen måde er de andre steder i KBH.
Man kan så sige, at det bliver en smule besværligt at få flyttet steder som Botanisk Have, og hvad der dertil hører af kontorer og laboratorier.

Og så en sidste lille ting.
Min kære svigerinde Kristina havde fødselsdag igår. Så kæmpe stort tillykke til hende :)
Vi skal også snart til bryllup hos dem. Det bliver fedt :)

Nu vil jeg gå over og se på nogle pizzasnegle, og se på nogle invitationer til min fødselsdag.
Jeg har valgt at holde den i sommerferien, fordi maj er sådan en travl måned. Så må dem der har tid komme, og resten må blive væk ;)

torsdag den 21. maj 2009

Fucking Perle

Jeg har en motorcykel.
Det er en fin lille Honda CBX 250
Billedet er fra pinsen 2007, og så vidt jeg kan se er det Ina (min niece) der sidder bag på.
Jeg er et par gange blevet drillet med at det ligner en knallert, hvilket vel egentlig er forståeligt nok, størrelsen taget i betragtning :)
Men modsat den 250 ccm jeg tog kort på, har min ikke problemer med at komme op på 110 km/t - helt rart når man ligger på motorvejen, at man faktisk kan trække væk.
Idag skulle jeg så hjem til Nick. Faktisk sidder jeg hos ham og skriver pt.
Fordi min cykel er så lille, kommer jeg nogle gange i nogle ret ubehagelige situationer, fordi billisterne ikke tænker på, at motorcykler er relativt udsat. Hvis jeg holder mig lidt for langt inde i min bane, kan de finde på at overhale mig i min bane, og det er ikke unormalt at de trækker ind lige foran mig. Jeg kører meget mere forsigtigt på min MC end i bil, netop fordi jeg er så relativt udsat. Det er faktisk helt grotesk så sindssygt nogle biler kører i nærheden af motorcykler.
Motorvejen fra mig og ind til byen, ender direkte ud i en vej hvor man må kører 60.
Jeg kommer op til et lydskryds hvor der er rødt, og sætter meget naturligt farten langsomt ned. Jeg kommer så til at se i mit ene sidespejl, og hvad ser man? En bil der virker som om den er liiiiige tæt nok på.
Nu er der det ved det, at en motorcykel bremser en del hurtigere end en bil, på samme måde som en alm. personbil bremser hurtigere end en bus eller lastbil. Så jeg bliver temmelig paranoid, og sætter farten yderligere ned, end jeg normalt ville. Hvis man så bliver nødt til at lave en brat opbremsning, sker der ikke nær så maget, hvis knolden bag en ikke lige får bremset.
Jeg sidder desuden og kigger mig over skuldrene, og kan se at han kun er 1-2 meter bag mig. Han holder altså på ingen måde afstand, og her ligger farten stadig på 30-40 km/t.
Hvis folk ligger oppe i røven på mig, og vi kommer til at holde for rødt, har jeg for vane at gasse op, og kører fra bilen når det bliver grønt. Vanen tro gør jeg det så også her, for jeg trækkere hurtigere fra end de fleste biler.
Idioten fra før, laver en halv-hazarderet overhaling, og giver mig fingeren. Det gør mig rimelig godt tosset, og han får en tilbage, men ser det desværre ikke.
Lidt længere oppe er der et sjov lydskryds, som idioten kører igennem, men det næste holder han så for.
Jeg kører stadig hvad jeg må (den der med at kører 80-100 i KBH er ikke lige mig), og ender oppe på siden af ham.
Og hvad ser vi her? To fucking perler, med deres danske luder-kærester på bagsædet, der sidder og tror at de er rigtig rå og lækre. Ja for du er jo pisse rå når du kan rulle et vindue ned, og aske ud af det -_-
De sidder og glor på mig som om jeg er idiot, og jeg "kommer til" at give dem fingeren igen.
Nøøøøj hvor blev den ene perle foran tosset >_<
Jeg troede egentlig at de ville prøve at komme efter mig hvis vi holdt for rødt. Den ene ville ihvertfald gerne have råbt noget efter mig...
Gad vide om de vidste at jeg er hunkøn? Det er ikke altid helt let at se når man har alt udstyret på.
Jeg er ikke udpræget racist, men jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere fjensk over for folk der kommer fra mellemøsten, eller har udseende som om de er der fra.
Det er ikke rigtig fair. Det er jo langt de fleste der bare er gennemsnits mennesker. Men det er altid de får der ødelægger det for de mange.
Præcis som de der luder-tøser. Der er bare noget ved dem, og første tanke er virkelig "Perle luder", men sådan er de jo ikke alle sammen.
Men det var stadig nogle idioter!
Her til skal det lige siges, at jeg på ingen måde selv er en fejlfri billist, det er slet ikke det, det kommer an på. Jeg er bare virkelig træt af at blive behandlet jeg ved ikke hvad, når jeg er på motorcykel. Det er MIG der kommer til skade hvis der sker et sammenstød.
Det er også en grund til at det er så lækkert, med en cykle der rent faktisk kan trække en smule fra. Det er en virkelig klam situation hvis man bliver "låst inde" af en idiotisk billist, og ikke kan komme væk. Som det er med min nuværende cykel, så er det bare et gir ned, og så se at komme væk, eller trække bagud.

onsdag den 20. maj 2009

Dyreparken



Jeg har en sær lille serie kørende, der hedder DyreParken.
Jeg har besluttet mig for at jeg vil tegne den ind på computer i stedet for at lave den i hånden.
Ideer er stadig noget der bliver lavet i hånden, da jeg er noget hurtigere til at skitse og skrive på den måde :)

Alle dyrene er hanner/intet køn, lige bortset fra en enkelt pige, der er chinchilla. Om hun kommer til at optræde meget er jeg ikke rigtig sikker på.
Dyr der pt. er med:
Chinchilla
Pindsvin
Ræv
Fugl
Mus
Øgle (muligvis 2 øgler)
Edderkop ("kæle" dyr)

Jeg har ladet mig fortælle at den er meget sær nogle gange, men det må man selv afgøre, når den begynder at komme her ind :)
Den vil formentlig komme ind på den måde, at der følger en stribe med et indlæg, i ny og næ.

tirsdag den 19. maj 2009

Længt om lange

Så har jeg endelig fået taget mig sammen til at sende en mail til Dyre adfærds gruppen på KU, for at hører om jeg kan få lov at skrive to projekter til næste år.
Egentlig skræmmer tanken mig en del. Jeg skal mere eller mindre stå på egne ben, ved sådanne projekter.

Hvis jeg får dem, kommer mit skema til at se sådan her ud til næste år:
Blok 1: Organismens diversitet
Blok 2: Matenatik og Statestik / Almen Molekylær biologi
Blok 3: Kemi / Skriftligt projekt
Blok 4: Almen Biokemi / Skriftligt projekt

Året efter er der så 3 fag der skal læses op, der skal tages bifag, og der skal skrives bachelor.
Jeg burde være 1 år og 1 fag for meget om at læse min bachelor.
1 fag = ½ blok
1 blok = fuldtid 9 uger (ca. 1 kvartal)
Så det er halv tid et kvartal. Det er jo ikke galt :)

Men næste år er lidt ondt. Der er nogle rimelig kedelige fag. Så kan man jo bare lærer at tage sig sammen første gang man tager fagene!
Længe leve bedre deppe-piller!!

Av min balle

Jeg var ude og cykle med min far søndag (17. maj)
Vi skal nemlig i form!

Nå, men jeg ser pludselig en spøjs fugl. Egentlig troede jeg det var noget rovfugl af en art, falk e.l., men jeg kunne ikke rigtig afgører det. Så jeg rækker hånden op, som man nu gør, når man ved der ligger en cyklist bag en. Desværre når min far bare ikke liiiige at bremse, så det ender med at jeg bliver turbederet bagfra, og han rammer mig lige i højre balle med en knyttet næve rundt om styret.
For satan hvor gjorde det ondt!
Vi får kigget på fuglen, og jeg får at vide det er en vibe. Spøjst at se en vibe på en mark i Farum, især da den tilsyneladende havde en rede på marken, men fred være med det.

Jeg cykler så langsomt videre, sammen med min far. Han væltede forresten af cyklen. Væltede er måske så meget sagt. Han halvt hoppede på et ben, væk fra cyklen, mens den væltede.

Men vi kommer hjem, og min balle er ikke rigtig øm mere.
Min far kommenterede at han vist ramte en knogle, da han ramte mig. Jo tak, det er altid rart at få bekræftet hvor man er blevet ramt >_<
Jeg tager så hjem til Nicholas, og der er egentlig ikke det vilde. Hjemme hos Nick finder jeg godt nok ud af at det gør lidt ondt at sidde i bestemte stillinger, men det er til at overleve.
Man kan se en svag antydning af et blåt mærke, på det her tidspunkt. Jeg har et lidt spøjst modermærke, der fylder en god portion af min højre balle (samt en del af mit ben), så det blå mærke er ikke specielt tydelgt.
I løbet af aftenen finder Nick det meget morsomt at slå mig blødt på ballen, fordi det gør så satans ondt når han gør det... Hvad skulle man dog gøre uden hankøn?

Næste morgen får jeg så kigget på min balle igen, og tadaa, et knytnæve stort helt blåt mærke. Avav!
Da jeg kommer hjem får jeg spurgt min far om han har ondt i hånden, men nææææh nej. Da han ser mærket, begynder han naturligvis at grine.

Egentlig ret typisk. Da vi kom hjem fra cykeltur var min mor også mere bekymret over min fars hånd, end hun var over min balle.
Så min mor er ligeglad, min far kan ikke lade være med at grine af det, og Nick kan ikke lade være med at daske til mig, for at få det til at gøre ondt...

JEG MANGLER MEDLIDENHED
^_~

søndag den 17. maj 2009

Forskellige sjove shops

Så er det tid til nogle af mine yndlings sider ^_^

De er nævnt i tilfældig rækkefølge.


Hvis du godt kan lide ting med ører, eller bare er besat af en gal furry, så er det her, det perfekte sted at gå på opdagelse efter huer.
De har til tider også nogle fede accessories, men det er lidt op og ned med dem.
Jeg har desværre ikke noget der inde fra endnu, men har et par hutter jeg er forelsket i. Jeg skal bare lige hive nogle penge sammen først :)

The Black Sheep
Jeg har været ret stor tilhænger af Black no. 1 der ligger i KBH, men de er simpelthen for dyre, og efterhånden har de kun størrelse small i alt deres fede tøj. De påstår man ikke kan få det hjem i større, men det er en lodret løgn, eftersom jeg har checket op på nogle af de mærker, de påstår kun kommer i small.
Så jeg er hoppet på The Black Sheep i stedet. Super butik. Gutten der har den er vildt sød, og har forståelse for at vi ikke alle kan klemme os ned i en størrelse small eller der under.
Webshoppen er faktisk også ret nice, jeg er bare ikke så glad for at købe tøj, som bukser og kjoler online, da jeg næsten aldrig kan passe det, hvis jeg ikke har prøvet det først :)
Oh ja, og tøjet er gothisk :)

X-Tra-X
Tysk shop, med alt for meget, alt for lækkert goth kluns i alle afskygninger. Man kan vælge mellem tysk eller engelsk som sprog, så selv os der ikke er helt stive i tysk, kan følge med der inde :)

PunkShop
Dansk shop. Jeg har en del ting der inde jeg er helt forgabt i. Desværre er der ikke noget egentlig shop, så det med at opsøge dem, for at kunne prøve tøjet, er ikke sådan lige til :(
Til gengæld har de cyber goggles. Så kan det vist ikke blive bedre :)

Velkommen til mit univers

Velkommen til mit univers.

Chinchi.dk er min lækre lille hjemmeside, som på ingen måde bliver opdateret pt. >_<
Jeg har ellers et hav af planer, men det er ikke sådan lige til, når man skal bruge kærestens hjælp til at få ført alle de fikse ideer man har, ud i livet. Og da slet ikke når han er midt i sit speciale, og ens fader også vil have ham til at lave arbejde *suk*

Så nu går det ud over den her blog i stedet.
Jeg har længe søgt efter et sted at blogge, og har prøvet et par steder, uden det rigtig har huet mig. Så nu prøver jeg her, og jeg hiver formentlig også gamle blog-indlæg ind, fra andre sider, på et tidspunkt.

Mit første projekt er at få lagt lidt for mange billeder her ind, af nogle nytårsaftener med Ghostling, Darkside, Magic osv.

Ud over det vil bloggen blive brugt til alt mellem himmel og jord. Små som store tanker vil komme ud. Nogle mere ligegyldige end andre.