søndag den 16. maj 2010

Sær reklame

Der er altså bare nogle reklamer der ikke virker alt for gennemtænkte.
Jeg går ud fra a Yoggi yoghurt er relativt dansk, eller i hvert fald skandinavisk.
Så er der en reklame, hvor en dreng får serveret sådan en skål med den, og pludselig kan han høre hunde der piver.
Der kommer så en polar ræv op af noget der ligner et overdrevet stort lammeskinds tæppe. Det er muligt at jeg bare ikke er specielt godt informeret, men sidst jeg checkede, sagde ræve på ingen måde som hunde.
Så følger gutten efter ræven, ned i tæppet, og kommer op af et hul et andet sted, hvor der render to polarræve rundt... Og så sidder man lidt og tænker "wtf"?
For det første: Polar ræv i DK? Aaarh... den må de vist længere ud på landet med.
For det andet: Hvad hulan laver en polar ræv i sin vinterpels, når det er ved at blive sommer der hvor den løber rundt? Det er måske fordi hvid pludselig er blevet en enormt god farve hvis man vil gemme sig, midt i en brun og grøn verden?

Det er lidt som de der reklamer der har med fiskeolie at gøre. Der er sikkert tænkt over tingene, men når der bliver sagt: "Indeholder Omega 3 og 6" lyder det som om der i virkeligheden bliver sagt: "Indeholde Omega 3 og sex"
Men hva' fane... hvis man gerne vil have lidt mere sex gennem ens mad, er det vel vejen frem.

tirsdag den 11. maj 2010

Hvalp bestilt

Søndag tog jeg, min mor og Britta (hende mine forældre fik deres to foregående hunde fra) til Jylland for at se på hvalp, og hold da helt ferie hvor er hun en bedårende lille dame.

Jeg har nogle flere billeder liggende, både af hende, hendes mor og hendes søskende... Men min computer er super lækker for tiden, så I må finde jer i at det her er hvad der kommer af billeder. Men 10 billeder er nu heller ikke noget at kimse af :)

Et navn er endnu ikke fundet. Det kommer først når hun er kommet her hjem.
Hun er 6 uger på de her billeder.

Hendes mor er en helt fantastisk kælen tæve. Jeg sad i skrædderstilling på gulvet, og vupti kommer mor Mie hen, og sætter sig op på skødet af mig, for hun skulle da også lige nusses lidt ;)











Der er stadig et par hvalpe til salg. Jeg mener det er 2 tæver og 1 han. Min mor var helt vild med hannen, men mine forældre vil ikke have en hanhund. Men det var lige før det var ham der var blevet valgt, frem for hende her.

onsdag den 5. maj 2010

Hund bestilt

Så har min mor og far bestilt en hvalp.
Klik på overskriften, for at komme til opdrætterens hjemmeside.

Det er hende der er et billede af, eller hendes søster der ligner, de skal have.
Hun er da den mest bedårende lille hvalp nogen sinde ^_^

Jeg kan desværre ikke lægge et billede ind af hende her, da jeg ikke har nogle.
Men vi skal over og se på hende på et tidspunkt, og der skal helt klart et kamera med, så vi kan få en masse billeder af den bedårende lille tøs ^_^

mandag den 3. maj 2010

Citater og remser

Sad og stenede en gammel blog igennem på blog.dk eller sådan noget, og faldt lige over en liste med nogle underholdende citater og remser...

Nu kommer de så her ind, bare fordi de er meget hyggelige :)

Kun to ting er uendelige:
Universet og menneskets dumhed.
- Einstein

Life's a bitch,
and so am I.
- fra et badge

Beauty always comes with dark thoughts.
- Nightwish

I'm in love with my lust,
burning angel wings to dust.
- Nightwish

Guns don't kill people,
I do...
- UHF aka Vidioten

Just because you are paranoid,
doesn't mean they are not out to get you
- Dolph Lundgren

Opinions are like assholes;
Every one has one.
- Dirty Harry (?)

Han er ikke større end en skid i en bjørnerøv.
- Fra min far

Hille mænd,
sik' et spænd,
en ko med fire tissemænd
- Lært af min mormor

Hvad må mit øje skue?
En bladlus i kamp med en flue!
Hvad monne den flue døje,
Da bladlusen sked i dens øje...
- Lært af min morfar

Nede ved den grågrønne grumsede lempopoflod,
hvor febertræerne gror,
Flyver peberfuglen baglens,
for at køle sit brændende numsehul.
- Lært af min morfar.

To spurve sad på en bøgekvist,
og sloges om en ørentvist.
Den ørentvist var ikke glad,
for til middag skulle
- Lært af min morfar

I'm not weird
I'm gifted
- Bart Simpson

Totalt ligegyldigt - I know - men måtte lige smide det her ind også :)

søndag den 2. maj 2010

*Art - det fedeste skomærke på markedet

Det er det i hvert fald i min verden.
Det er nogle super fede sko og støvler *Art laver.

Modsat mange andre af hunkøn, er sko og støvler ellers ikke det der siger mig mest i verdenen. Jeg har aldrig helt forstået den der med, at have flere sko end der er dage i ugen.
Jeg har et par gummistøvler, et par motorcykel støvler, og så plejer jeg at have et par vinter og sommersko.
Men med *Art er min interesse for sko blevet vakt.

Jeg er ikke specielt god til at gå i højhælede. Jeg har ellers købt et par en gang, jeg er helt vild med, men mine fødder er ikke rigtig til det. Jeg går skævt, og nogle af mine sener er for korte. Men de her støvler har jeg slet ikke haft problemer med. De er super lækre at gå i, og så er detaljerne på selve støvlen, men også på undersiden af sålen alt for lækre.



Som sagt har jeg problemer med at jeg går skævt på mine fødder. Ting uden hæl i, er derfor i reglen noget jeg skal holde mig fra. Men dem her kunne jeg slet ikke stå for, og de er lavet på en sådan måde, at jeg faktisk bliver holdt rigtig godt fast i dem.

Der er ingen tvivl i min verden. Jeg skal helt klart have fingrene i nogle flere *Art sko.
Det er fedt at der er nogle sko der ude, der ikke bare ligne en kopi af alt det andet, og man har mulighed for at vise sin stil af, gennem de sko man går med.

lørdag den 1. maj 2010

Ødelagt saxofon

Det har jeg ikke lige fået skrevet, pga. sygdom, men jeg har smadret min saxofon -_-
Jeg troede at jeg havde lukket den taske den er i. Det havde jeg ikke... Så faldt den på gulvet. Hovsa.
Heldigvis dækker den forsikring skolen har tegnet på den. Jeg skal så betale noget i stil med 300 kr, men i forhold til at skulle betalen en ny sax, så e det ikke noget at tale om... :)

Jeg fik desuden hilst på Michael.
Det var ham jeg startede guitar hos.
Efter vores kommune blev slået sammen med en anden, så vi nu hedder Rudersdal, så ligger det hele lidt spredt. Så jeg smed min far af hos tandlægen, og kørte til Gammel Holte for at smække min sax af. Jeg fik så en ny med, med det samme...
Og gæt en gang hvem der bare ikke får øvet en skid for tiden - wee -_-;

Danske Weblogs

Ved et tilfælde faldt jeg over DanskeWeblogs.dk, og har pt. smidt en blog der ind, jeg venter på at få godkendt, men vil nu også prøve at smide denne blog der ind.

Det er faktisk en helt fin ide, desværre kan det være en smule besværligt at finde noget interessant der inde.
Der er ikke så meget siden, som det er de folk der laver beskrivelser af deres blogs.
Jeg er selv rimelig dårlig til at skrive en kort og fængende tekst, desværre er jeg ikke den eneste kan jeg se.

Det ville måske gavne siden, hvis man kunne indtaste forskellige tags/søgeord, så det var nemmere at finde frem til netop de blogs, man var interesseret i. Men det kan jo være det kommer med tiden.
Bortset fra det, er det nu meget dejligt med et sted, hvor man kan side og surfe efter andre danske blogs. Det kan være lidt besværligt at finde interessante ting der ude.

Designet er rimelig simpelt, og meget kedeligt. Men når jeg sådan tænker nærmere over det, gør det faktisk ikke så meget. Der er mange sider der har noget lignende kørende, hvor det blot er almindelige hjemmesider der linkes til, og det bliver hurtigt meget rodet at se på, når der er et hav af forskellige ikoner og irriterende effekter.

Så dem af jer der til tider kommer forbi her inde - hvis i har en blog, så smut forbi www.danskeweblogs.dk og tilmeld jer. Efter min mening mangler der især nogle blogs om kæledyr der inde :)

The Graveyard Book

Nobody Owens, eller Bod som han bliver kaldt, vokser op på en kirkegård, med sine adoptivforældre Mr. og Mrs. Owens samt sin formynder Silas.
Samtidig med at Bods familie bliver slået ihjel, er den ca. 1 årige Bod på opdagelse i sit hus, og undslipper herved manden Jack, der egentlig skulle have slået ham ihjel.
På mystisk vis ender den lille dreng op på en forladt kirkegård, der er blevet til et natur reservat, og et par af de lokale spøgelser, samt et væsen, ved navn Silas, der ikke er død, men heller ikke levende, lover at tage sig af ham. Bod får tildelt "The Freedom of the Graveyard", der betyder at han kan bevæge sig steder, normale dødelige ikke kan, og at han kan skjule sig i kirkegården, så andre ikke kan se ham.
Bod når at opleve en masse eventyr på kirkegården og udenfor, mens han er en dreng. Han er dog stadig i fare for at blive fundet af manden Jack, og "The Jacks of all Trades" han arbejder for.



Bogen er på engelsk, og er egentlig rettet mod nogle lidt yngre læsere, men som voksen kan man også sagtens give sig i kast med bogen.
Nogle gange er det som om, der er gået lidt kludder i den røde tråd, der ellers er hele vejen gennem bogen, og man sidder og undre sig over hvad der egentlig er hoved og hale på det hele.
Et enkelt kapitel handler om de såkaldte Ghouls, men kapitlet virker mere som usammenhængende fyld, end som meget andet.
Bod har et anstrengt forhold til en værge, der afløser Silas, men til slut i kapitlet får hun og Bod et bedre forhold. Der er en masse løse ender, og man sidder lidt tilbage med en følelse af "hvorfor". Både hvorfor Miss Lupecus - som hans "erstatnings værge hedder" - kommer ham til undsætning på den måde hun gør, og hvorfor hun pludselig bliver så glad for ham.
Det skal dog nævnes, at man tydeligt kan mærke den research der er lagt i bogen, og det er da også det, der er med til at skabe den let uhyggelige stemning.
Bogen slutter enormt åbent. Jeg er ellers stor tilhænger af åbne slutninger, men her i bogen virker det mest som om forfatteren pludselig ikke har haft tid til at skrive mere, eller har fået sat et maksimalt antal sider af sit forlag, og så er blevet nødt til at runde af.
Der er nogen der dør, men man ved ikke helt hvorfor, eller om det har nogen speciel betydning for fremtiden. Bod mister meget spontant sine kræfter, men præcis hvorfor vides ikke rigtigt.
Slutteligt sidder man tilbage med en let irriteret følelse, da man aldrig får at vide hvad Silas reelt er for et væsen. Der hentydes ofte til at han er vampyr, men det er aldrig noget der kommer endeligt frem.
Jeg har læst mig til, at forfatteren gennem interviews har bekræftet, at Silas er vampyr, men for at være helt ærlig, er det ikke noget jeg vil have at vide ved at søge om det på nettet, det måtte gerne fremgå lidt tydeligere fra bogen.

Igennem hele bogen er der illustrationer tegnet af Dave McKean. Tegningerne er mildt sagt ringe, og bidrager i højere grad til at ødelægge stemningen, end de får hivet læseren med ind i bogen.

I det store hele er bogen ganske udmærket, men nogle sjove detaljer hvad angår historie og referencer her til. Jeg må indrømme at jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig, fordi min interesse gang på gang blev fanget, men det er næppe en bog jeg kommer til at læse igen.

Hvis man godt kan lide en let uhygge, og er ude efter noget engelsk der er rimelig let læst, kan bogen helt klart anbefales.
Men lån den på biblioteket, lad være med at bruge penge på den.