fredag den 25. juni 2010

Scanne scanne

I dag smuttede jeg ind forbi Hillerød for at få taget røntgen...
Det gik rigtig hurtigt.
Nick var med der inde. Bagefter tog vi en tur forbi MaxiZoo, Jysk og den lokale foderstof.

Der er svar på billederne om en 5 dages tid (hverdage) - whopdedoo...
Nå, men hvis lægen ikke ringer inden er det bare fjong, hvis han selv ringer, er det nok knap så fjong. Så selvom jeg gerne vil have svar nu her, krydser vi lige fingre for at han ikke ringer, og jeg selv må ringe for svar :)

Mine ribben gør desuden ikke så ondt mere, det kommer og går lidt.
Så eneste rigtige irritations moment er at jeg stadig hoster med mellemrum... Lægen skrev 3 mdr. på det stykke papir jeg skulle have med på Hillerød, men det er bare fra jeg blev tjekket sidst hos lægen. Før jeg tog til ham havde jeg hostet i 1½ måned eller noget i den dur. Så vi er i hvert fald oppe på 4-5 mdr jeg har hostet...
Nu hvor jeg skriver det, virker det helt vanvittigt.

Det føre mig frem til en anden problematik jeg gerne lige vil bitche over.
Det kan godt være at folk har prøvet det der var værre, men hold dog for hulan op med at bagatellisere at jeg har hostet i snart 5 mdr.
Og nej, det er ikke allergi... Nej, det er ikke et dårligt indeklima her, for det er der lige meget hvor pokker jeg er henne.

Og så er den skid sådan set slået

tirsdag den 22. juni 2010

Host host

Til bage i april skrev jeg om mine lækre oplevelser med en uforklarlig hoste...

Da jeg endelig kom ud over min labre lille antibiotika kur, var de ting der opstod i forbindelse med den (øjenbetændelse, ondt i halsen, ondt i ganen) gået over, men jeg hostede stadig.
For at være mere præcis, så hoster jeg faktisk endnu.
Det er blevet så slemt, at jeg vist har forstrukket et eller andet i mine ribben. Det vil sige, at det gør ondt når jeg trækker vejret.
Det er lidt forskelligt hvor ondt det gør, men belastende, det er det altså. Til tider kan det ligefrem være et problem at sove. Det gør ikke ondt når jeg puster ud, men det er altså lidt urealistisk at lade være med at trække vejret ;) Så 2x panodil og 2x ipren virker udemærket igen. Det virker også rigtig længe.
Jeg havde egentlig håbet, at det kunne taget det i en sådan grad, at jeg ville holde op med at have ondt. Men desværre tager pillerne det kun i nogle timer. Det er nu rimelig længe de virker faktisk, men det mest optimale havde nu engang været hvis de kunne få det til at gå helt væk, som ved spændingshovedpine.

Så jeg skal til læge i morgen - wee -_-

Til at få små grå hår af

Jeg er medlem af 3 forskellige foreninger, der har noget med dyr at gøre, i et større perspektiv.
DyrenesBeskyttelse
WSPA
Danmarks Naturfredningsforening

Jeg kan se positive og negative ting ved alle tre. Der er ingen af foreningerne der lever op til mit utopiske billede, af fredlig sameksistens mellem mennesker og dyr.
Alle tre har en dagsorden, og den er rimelig nem at gennemskue for alle tres vedkommende.

Men det var sådan set slet ikke det jeg ville ind på...
Jeg/vi får så blade fra de her foreninger.
Dvs. at jeg får 2 af dem hjemme hos mig, og Nicholas får det sidste.
Det er efterhånden kun DN's blad jeg kan holde ud at læse. De to andre er hinandens diametrale modsætninger, men alligevel er jeg ved at få små grå hår af begge to.


DB laver ikke andet end at pladre løs om hvor søde mennesker er, og hvor rosenrødt det hele er. Til tider kommer der lige en artikel med noget der ikke er specielt fedt for dyrene, men det handler faktisk altid om landmænd. Og så skal vi igen dynges til med hvor heldemodige folk er.
Pt. har jeg to ting jeg er godt knotten over:
  1. En dame vil have hvalpe på sin hund. Hun har ikke råd til dyrlægen, og plejer at få på kredit. Naturligvis skal det gå galt, og hunden skal have akut kejsersnit, men hendes dyrlæge kan ikke, og der er ikke andre der vil give kredit. DB går ind og dækker halvdelen af regningen.
  2. Nogle mennesker ser en harekilling blive angrebet af nogle kragefugle. De får fat i harekillingen og bringer den ind på en vildtplejestation.
Situation 1: Det er for dårligt at der ikke er nogen dyrlæger der vil hjælpe, selvom hun ikke kan betale. Men jeg bliver også noget forundret over at DB bare sådan dækker, men der slet ikke bliver kommenteret på at man ikke skal kaste sig ud i avl, lige meget om det er et enkelt kuld man vil have eller flere, hvis man ikke har penge til at dække dyrlæge regningen. Hvinden får nærmest bare et klap på skulderen over at hun har taget kontakt til DB, men hun har altså også bragt sin tæves liv i fare...

Situation 2: De fleste af os ville nok gribe ind på den måde, og for så vidt er det vel også fint nok. Men jeg kan ved den søde grød ikke forstå, at man fra DB's side ikke går ind og forklare, at sådan er naturen nu engang. Nu er der så bare to fugle der må miste et måltid i stedet. Og der har måske været en grund til at harekillingen er blevet set. Måske har der været noget galt med den... Det er ikke altid til at se som menneske, når der er noget unormalt ved dyr.

Så har vi WSPA
Der er aldrig andet end død og ødelæggelse i deres blad.
Jeg har ikke noget imod at man informere, men det kunne altså være meget rart med bare en smule positivt.
Selv i deres "positive" artikler har man mest af alt lyst til at græde snot, fordi de får hele verdenen til at fremstå som et sandt helvede.
Der er ikke nogle specifikke ting der går mig mere på her. Jeg gider bare ikke læse deres blade.
Jeg har sådan lidt en forventning om, at når man støtter op om nogen, så har de en nogen lunde ide om at man ikke er helt lost mht. hvad de egentlig render rundt og laver. Men tilsyneladende tror WSPA at deres medlemmer intet ved om de problemer der er rundt omkring i verdenen, så man skal bare pumpes fuld med alt muligt lort, om hvor forfærdeligt dyr har det, så man kan sidde og have kvalme dag ud og dag ind.


Fra nu af tror jeg bare jeg holder mig til DN. Deres opgaver er også meget sjovere end dem i DB's blad, og så har de nogle super fede tilbud på ture rundt omkring. Jeg kommer sikkert aldrig med på en af dem, men man har jo lov at drømme.

onsdag den 9. juni 2010

Kreative elefanter

Jeg har længe tænkt på at smide nogle af mine kreative ting her ind, og nu er det så endelig blevet til noget :)

Her er der så et par elefanter.
Øverst th: Forside - tv: Bagside Nederst th: Bagside- tv: Forside
Elefanterne er lavet efter en skabelon fra Karen Marie Klip.
Det er en super nuttet skabelon, der er rigtig sjov at arbejde med. Jeg har lavet endnu en elefant, og har et par ideer til jeg skal have prøvet af :)
Det eneste der er en smule ærgerligt er, at den ikke kan stå af sig selv. I det store hele gør det kke noget, men det kunne være meget sjov hvis det også havde været en indbygget mulighed.

Man kan bruge en saks til at klippe dem ud, men jeg synes helt klart at det er nemmest, at bruge en skalpel. Det kræver bare lidt øvelse at få den fin rund på den måde - om ikke andet for mig ;) - men det gør det nemmere at få lavet ordentlige detaljer.

Kan bruges som kort, bordkort eller hvad man nu lige føler for.

tirsdag den 8. juni 2010

1 års jubilæum

Hold da helt ferie...
Den 17. maj havde bloggen her 1 års jubilæum... Og der er faktisk indlæg hver måned... Rimelig imponerende hvis jeg selv skal sige det :)

Det er lidt spøjst at der er gået så lang tid. Men helt rart at holde fast i det samme sted at blogge, i så lang tid.

Der er nogle ting ved blogspot der irriterer mig, men alt i alt er jeg faktisk rigtig glad for at blogge her. Lige umiddelbart kan jeg heller ikke komme på andre gratis alternativer, jeg bedre kan lide.