fredag den 31. december 2010

Flere smilier/ikoner

Indrømmet, jeg bruger alt for meget tid på det her, men det er virkelig sjovt.
Jeg overvejer om man burde lege med at lave "rigtige" smilier...

Men her er der lidt flere:

 Fugl - alle smilier


Chinchilla - sidste, de resterende kan ses her
 

Ræv - følg linket under chinchillaen for at se flere

Pindsvin - følg linket under chinchillaen for at se flere


Så chinchilla og fugl er færdige, så mangler jeg de resterende ræv og pindsvin samt alle mus og øgle :)

Smiley

Hold da helt op hvor har jeg været kreativ....
Jeg har gang i den her tegneserie ting, der hedder DyreParken, og i den forbindelse besluttede jeg, at jeg ville lave nogle små smileier til en hjemmeside jeg skal have op at stå.
Når først basen er på plads, er de rimelig nemme at lave, men ud over de stillestående, kommer der også nogle animerede. Og her er de første 4 så ^_^
 


chinchilla (x2) ræv og pindsvin.

Og de stillestående:

 ræv og chinchilla (x4)

Chinchillaerne er færdige. Dvs. at der er 6 af hver. Jeg kan ikke helt gennemskue hvordan jeg skal få dem til at se sure ud, men det arbejder jeg på. Så kommer der 7 af hver. Det er muligt at det kun bliver enkelte af dem, såsom pindsvinet, der kommer i en sur udgave. Nu må vi se.

Tilføjelse:
Jeg fik lige lyst til at prøve noget af, så nu lavede jeg en sur dims:

Jeg kan ikke helt finde ud af om det virker med dimsen der blinker, eller om jeg bare skal lave den stillestående og sur?

Drage hoved mini tutorial

Det her er ikke nogen egentlig tutorial, men mer et eksempel på hvordan man kan lave flere forskellige typer af væsener - i det her tilfælde drager - ud fra den samme base.


#1 Øverst ses basen. Det er dybest set bare en trekant (som kan ses inden i), der er blevet afrundet, og har fået et baghoved.

De tre næste tegninger - #2 #3 #4 - er forskellige variationer af basen. Det er muligt at kombinere div. ting, og at lave den meget mere kompliceret hvis det er det man vil.

#3 har en smule mere dybde end de andre, fordi det ser ud som om halsen drejer.

Eftersom de her ting er set i profil, skal man passe på med at vise hvad der sidder på den anden side af hovedet (horn o.l.) da det hurtigt får perspektivet til at gå helt i vasken. På #4 kan man ikke se gede-hornet på den anden side, fordi det er længere væk, og derfor vil være mindre, så det kan ikke ses for posen dragen har på halsen.

mandag den 27. december 2010

Tegning ^^

For et stykke tid siden fik jeg en besked her inde om at jeg skulle uppe flere drager.
I den anledning fik jeg spontant lyst til at tagne, og her er hvad der kom ud af det:
Ja, der mangler noget af den, for i min iver efter at få den ud af blokken, gik det lidt for hurtigt, og jeg fik revet en hjørne af den :S


Jeg har faktisk også en deviantART profil hvis det skulle have nogens interesse. Jeg har også siddet på TegneBordet, men bruger faktisk slet ikke den side mere.

fredag den 24. december 2010

Glædelig Jul

Jeg er faktisk slet ikke i rigtig julestemning, og kommer det formentlig heller ikke, men det gør nu ikke så meget. Jeg glæder mig bare til maden.
Det er ret pinligt, men jeg glemte at købe julegave til min mor og far, og jeg har ikke haft mulighed for at komme ud og købe en efter jeg huskede det, pga. for meget sne...

Men lejligheden gør, at jeg slet ikke kan tænke på jul. Det har slet ikke været hyggeligt nok, og jeg har ikke haft tid til bare at jule-hygge. Underligt når man opdager at man slet ikke savner sådan noget, når det kommer til stykket.

Men et GLÆDELIG JUL skal det da alligevel lyde her fra.

Ud over det er jeg så pisse irriteret på en dyrehandler i Farum, at jeg næsten ikke kan komme ud over det, men det tager jeg op en anden gang.

Jeg overvejer at skrive et langt klagebrev til Dyrenes Beskyttelse, over hvordan de er ved at blive. Selvom jeg ikke er helt sikker på om det er DB der har ændret sig, eller mig der er begyndt at opdage at de reelt ikke er interesserede i dyr som helhed. De burde overveje at kalde sig Hunde, Katte, Heste og Produktionsdyrenes Beskyttelse... Men HKHPB lyder måske ikke helt så godt som DB.
Hvis jeg får taget mig sammen til at skrive min klage til dem, så skal jeg nok lægge den op her.

Og så tilbage til jul:
Jeg overvejer at lave en jule stribe med DyreParken. Nu må vi se om det bliver bliver til noget... Så skal jeg næsten også have lavet en nytårs ting, men jeg ved ikke helt hvad det skal være med.
Der er en konkurrence på DeviantART i en gruppe jeg er med i, og den har jeg besluttet mig for at prøve at deltage i. Nu er jeg blevet så tilpas inspireret, at jeg har fået lyst til at lave nye striber i DyreParken, og så virker jul og nytår meget oplagt. Jeg har allerede en til Valentins dag, som i mine øjne slet ikke har noget med Danmark at gøre...
Det dumme er lidt, at jeg faktisk har en ide til en påske ting -_-

Det var så lidt fra mig. Hvis jeg ellers kan finde på noget jule-halløj, prøver jeg at lægge det op omkring d. 26 (jeg har ingen scanner, kameraet ligger hos Nick, men den bærbare jeg kan sætte memory kortet direkte i, virker alligevel ikke -_-).

oO( Out )Oo

lørdag den 18. december 2010

Lidt af det ene...

... og lidt af det andet.

Skole
I går nat skrev jeg en opgave færdig om bioremediering. Efter at have læst omkring 10 artikler på engelsk og formuleret opgave på engelsk, er min hjerne gået ned, og af en eller andet grund har jeg lyst til at formulere mig på engelsk.
Det var nu meget sjovt at skrive om, men jeg har ingen anelse om hvorvidt opgaven er i orden eller ej. Det er aldrig rigtig til at vide, når man får en, skal vi sige noget løs opgave beskrivelse.
Der skulle læses ca. en halv snes artikler, og så stod der at citering kan gøres på mange måder, vi skulle bare være konsekvente. Max 7500 anslag foruden mellemrum, referencer og evt. bilag. Selve opgaven lød som følger:
Bioremediering af jord

Vær så god at gå i gang -_-
Men jeg tror det blev okay. De 2 sidste artikler der blev citeret, var lidt noget hurtigt rod. Min hjerne kunne slet ikke følge med til sidst...

Hverdag
Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det her inde, men Nick og jeg har fået lejlighed. Vi skulle så ned og hente noget maling mv. i dag. På vej der ned, kommer vi et par min. efter en eller anden tøs er hoppet ud fra Hønsebroen i Valby. Tøs er måske så meget sagt, men hun var i hvert fald hoppet. Det vilde var, at hun rejste sig op, og rendte forvirret rundt der nede.
Efter vi havde set om der var noget der skulle bruges hjælp til, gik vi vores vej igen. Gutten der havde set det stod der, og så stod der to kvinder der ringede til hhv. politiet og DSB...
Da vi kom tilbage en halv time senere, var broen lukket af. Det var lidt sjovt at snakke med nogen af dem der havde set på, efter der var kommet div. biler med blink på. Der var alle mulige sære udlægninger af hvad der var sket... Alt sammen på en sølle halv time.
Jaja, en fjer bliver sandelig hurtigt til fem høns.



Små særheder
Jeg stenede rundt inde på deviantART's forum, og faldt over nogle underlige spørgsmål i henhold til ens moral.
Sidste spørgsmål lød noget i stil med:

Ville du slå en ihjel, hvis du vidste at du ville slippe afsted med det?

Underligt nok har jeg haft den samtale med Nick et par gange, og jeg tror at det eneste der afholder mig og rigtig mange andre fra den slags, lige netop er en stopkolds, som nogen vælger at kalde moral...

Jeg ville aldrig slå nogen ihjel hvis det er noget der kan undgås - hvilket jeg regner med det er.
Men prøv lige at lege lidt med tanken. På en eller anden måde er det ret tiltalende.

Man tager et tilfældigt sted hen, udser sig en helt tilfældig person og slår denne ihjel, og tager hjem igen.
Hvis man nu var rigtig forstyrret på øverste etage, ville det jo være helt nemt at slippe afsted med.
Et eller andet sted en fascinerende tanke.

Og det kommer så fra hende, der får dårlig samvittighed af at klappe myg om sommeren >_<

onsdag den 8. december 2010

HJERNEVASK!

Nicholas fik sagt noget med hobbitter til mig forleden, og så har den har bare hængt fast lige siden.
Det er faktisk ret underholdende så mange sætninger man kan få "Isengard" og "Taking the hobbits" til at passe ind i XD