mandag den 30. juni 2014

Lidt billeder

Jeg var i Søndermarken med knægten i dag.
Så har jeg fået sat min telefon (nexus) til at lave automatisk backup af mine billeder - ikke rigtig med vilje, men det er da meget fint.
Og så opdager jeg at den laver det her Auto Awesome på nogle af billederne.
Det er godt nok sært - men de bliver nu også ret cool :)

Ja, der er jeg nu meget enig, det er da noget mere awesome end originalen - og ja, den skæve vinkel er med vilje. Lå ned og hyggede med knægten :)



Og så en lille perle (det er ligeledes Auto Awesomet) som står i mandens chefs have = de har selv lavet den ;)
 
Ikke sikker på jeg er specielt begejstret for effekten på dette billede, men det er da lidt nørdet :)
Inden i er der gået rigtig Dr Who i den. Der skulle stå et par stole man kan sætte sig på, og når man så røre ved hinanden, så bliver der taget billeder. Svagstrøms nørderi på den fede måde.

Lakrids i marengs

Det er ikke noget jeg har prøvet endnu, men er i gang.
Egentlig er jeg slet ikke glad for at der skal lakrids i alt muligt, men nu står jeg med noget kørvelsuppe, og havde en masse stilke i overskud, så nu er der dømt udtræk af kørvelstilke :)


Så vil jeg prøve - såfremt jeg kan få de dumme marengs til at blive ordentlige - at blande det i sådan en portion marengs, og se om det er noget der er spiseligt.

Suppen er desuden blevet lidet fesen. Sådan er det når man er doven, og ikke får pillet nok små stilke fra kørvelen -_-

torsdag den 19. juni 2014

Ubehagelig oplevelse med ambulancefolk



Jeg har skrevet det her, fordi det bliver ved med at gå mig på, og jeg blev nødt til at komme af med det.
Hele situationen var meget ubehagelig, da vi blev mere og mere nervøse pga. udmeldinger fra sygeplejerske og læge i 1813 telefonen, og der efterfølgende kom en falckredder, der var meget nedladende i sin måde at tiltale os på.


Kære falckredder

Tak fordi du kom ud til os, da vores søn fik et anfald af falsk strubehoste midt om natten.
En anden gang, tror jeg dog du skal tænke mere over hvordan du tiltaler dem du kommer ud til, da jeg er bange for at du kan afskrække folk fra at ringe efter hjælp igen.

Vi vågner midt om natten, ved at vores søn ikke kan trække vejret, og han hoster. Min første indskydelse er at dampe badeværelset til, og gå der ud med ham. Da dette ikke rigtig virker, ringer vi 1813.
Der går kludder i indtastning af cpr nr, men vi kommer da igennem, og får fortalt hvor gammel vores søn er, og sygeplejersken i den anden ende, får hørt hans vejrtrækning. Hun lyder urolig – selvom vi egentlig ikke har været det – og det gør så også mig urolig.
Hun sender os videre til en læge, der sige at han skal i kold luft, undertegnede skal slappe af, og så vil han ringe efter en ambulance.
Her begynder undertegnede at blive rigtig nervøs, fordi ambulance slet ikke var noget vi havde tænkt på.

Og så er det du kommer ind i vores liv. Du starter med at sige, at han jo ikke er en baby, og vi må have oplyst forkert CPR nr. Nej, han er ikke en baby, men omkring 10 måneder.
Efter lidt tid på gangen, spørger du om du må komme ind. Det første du kommenterer på er, hvor varmt der er, og vi skal lufte ud flere gange daglig, i et noget nedladende tonefald. Herefter konstaterer du at vi har burdyr, og de sikkert har gjort det hele meget værre – det er der ikke noget videnskabeligt belæg for, og jeg bliver faktisk ked af, at folk der skulle komme og hjælpe, er så fordømmende.

Vi bor i en ældre egendom, og vores lille badeværelse er ude på gangen, lige over for hoveddøren. Når min første indskydelse har været damp, er der naturligvis blevet noget lummert i det område, da det ikke kan undgås at der slipper varme ud af badeværelset.
Pga. egendommens alder, bliver her meget hurtigt varmt. Vi lufter ud flere gange daglig, og på varme dage, bliver vi nødt til at have vinduer åbne hele dagen, for at holde temperaturen på et fornuftigt niveau.
Jeg blev rigtig ked af, at din antagelse var, at vi slet ikke lufter ud – for vi bestiller praktisk talt ikke andet, hele sommerhalvåret.

Du tager vores søn med ned på gaden, og her får han det bedre. Du beslutter dig for at se hvad der er noteret af CPR nr, for du er stadig overbevist om at jeg har oplyst galt CPR til 1813. I dine papirer kan du konstaterer, at det er det korrekte CPR nr der er oplyst, men der kommer ikke så meget som en undskyldning fra dig, efter du har stået og sagt, at jeg har oplyst det gale CPR nr da vi ringede.

Det ender med, at vi selv kan få lov at kører på hospitalet, og her får vi en god behandling.

Men jeg er faktisk rigtig ked af den behandling vi fik af dig. Jeg følte mig som en rigtig dårlig mor, og følte at jeg ikke lavede andet end fejl, på trods af at jeg bare havde fulgt mine første indskydelser mht. behandling af min søns hoste, og at ringe efter hjælp.

Så til en anden gang, skal du som sagt nok overveje hvordan du taler til folk. Jeg har ikke så meget lyst til at ringe efter hjælp en anden gang, hvis det kan betyde, at du kommer ud til os igen, og fortæller os alle de ting du mener vi gør forkert, frem for at prøve at hjælpe os.
Mvh. en ikke perfekt, men god nok mor.