torsdag den 21. maj 2015

Det er synd for børn at være mange timer i pasning!

Eller er det?

Nu har der været noget ferie, (helligdag torsdag, og så holder dagplejen fri fredag), og så har vi været ramt af sygdom. Dvs. at knægten ikke har været i dagpleje siden onsdag i sidste uge.

Da det er mavevirus han (og jeg) har været ramt af, har han ikke kunne komme afsted, før det der kom igennem så fornuftigt ud, på trods af at feberen var væk, og der ellers bare har været knald på. Dvs. at  han er begyndt at kede sig noget, og i går sad han flere gang i løbet af dagen, og spurgte efter sin dagpleje.
I dag kunne han så endelig komme afsted, og han var så begejstret, at han stort set ikke havde tid til at sige farvel, da han blev afleveret.

Så kan der jo argumenteres for at vi understimulerer her hjemme, men hold op hvor er han glad for at komme afsted, og han er kun lige knap 2 år. Han har en veninden der ovre, han leger og skændes rigtig godt med. Så er der to mindre børn, han er rigtig god til at lege sammen med.

Jeg kan godt forstå dem der vælger at deres børn skal være så lidt afsted som muligt. Vi aflevere kl 9 og henter et sted mellem 15 og 16. Det passer mig meget godt at vi kan sætte ham af så sent, for vi er alle sammen B mennesker.
Men fordi nogen børn trives bedst hjemme, er det ikke ensbetydende med at alle børn trives bedst hjemme. Det er fuldstændigt det samme med vuggestue vs. dagpleje debatten. Det ene alternativ er ikke bedre end det andet, så sort hvidt kan det ganske enkelt ikke stilles op. Det kan faktisk være enormt trættende at man skal sidde og forsvare tilvalg af dagpleje, og for folk der sværger til vuggestue. Vores stortrives i en dagpleje, jeg er ikke sikker på han ville trives i en vuggestue, da der sker alt for meget. Men andre børn stortrives til gengæld i vuggestuer, og ville formentlig ikke have det optimalt i dagplejer.

Det, det hele kommer ud på er, at jeg ville ønske at man havde lidt mere forståelse for, at hvad der virker for mig og mine, ikke nødvendigvis virker for dig og dine. Men det gør ikke det jeg gør mere eller mindre forkert.

mandag den 4. maj 2015

Op af bakke

Jeg synes godt nok den her graviditet er noget op af bakke.

Jeg har været plaget af snot og hoste i en uges tid nu. Rigtig lækkert grønt betændelses snot, dog uden feber. Og sådan noget der smager forfærdeligt, især om morgenen, når man er helt udtørret i mund og hals, efter en nat hvor næsen bestemt ikke har virket.

En dag gik det endda over og gjorde ondt omkring det ene kindben, men heldigvis gik det over igen til dagen efter - det var naturligvis weekend, så der blev ikke ringet efter læge, og uden feber havde det også været spild af tid alligevel.

Nu er det er så hverken værre eller bedre, end at jeg i går morges vågnede med ondt i den ene side af ganen, og jeg har nu en lækker bule i ganen der gør ondt -_-
Længe leve akuttider hos øre/næse/hals læger.

Som sådan ikke noget særligt, og ikke engang sådan rigtig graviditets betinget. Men når man så samtidig render med bækkenløsning og bliver forpustet af at gå sølle 5 meter... Det der med at bo på 2. sal er da også rimelig dumt må man sige. Godt vi ikke kiggede lejlighed på 4.

Men nu har jeg heldigvis snart fødselsdag, så ska jeg hygge med det - og en dreng der er ved at få flere kindtænder så vidt vi kan se + ild i rumpen = ikke til at styre.

Men jeg så et egern i går da vi var en "kort tur i skoven", der endte med at tage 2 timer. Så jeg kan egentlig godt forstå at understellet er lidt modvilligt i dag ^_^

lørdag den 2. maj 2015

Graviditet og søvn

Normalt når jeg rammer muren, er det bare at vente, så formår jeg stille og roligt at kravle over.
Når jeg rammer muren nu, hvor der er lidt over 1 måned igen, er det som om muren stædigt slår mig ned igen og igen.

I NEED SLEEP

Og her ligner simpelthen et bombet lokum efterhånden...