lørdag den 14. maj 2016

Bamboo Spark

Såh... Jeg har fået en Bamboo Spark, og nøj hvor er den fed. Det er bare lidt ærgerligt at jeg ikke har så meget at skrive ned.

Det er sådan en dimmer, der mest af alt ligner et ringbind. 
Der er 3 forskellige modeller, alt efter hvilken elektronik man bruger til. Min er med gadget pocket, eftersom jeg bruger min telefon. Man kan også få til iPad og Tablet.
Inden i den, har man en speciel kuglepen, med noget specielt blæk, og så er der en plade, hvor man kan sætte en A5 blok fast. Så skal man bare have installeret Bamboo Spark appen, og VUPTI kan ens håndskrevne noter digitaliseres - HVOR SEJT ER DET IKKE LIGE?
Ikke mindst fordi ny forskning peger på, at det er bedst at tage noter i hånden.

Men hvorfor har jeg fået sådan en? Og er det ikke lidt noget juks, at man skal bruge en bestemt pen, og at det kun virker til A5?
 
Nu siger jeg at den digitalisere det du skriver. Teknisk set laver den bare et billede af det. Men i Bamboo Spark og Bamboo Paper appen, er det muligt at skrive eller tegne videre på dem. Det kan sikkert også gøres i andre tegne apps. Hvis man har en pen man kan bruge på sin telefon/tablet, kan man nemt rette i noterne digitalt. 
Personligt har jeg valgt at jeg gerne vil have en, fordi jeg regner med at skulle tilbage på skolebænken. Jeg kan godt lide at tage noter i hånden. Det er ikke fordi jeg ikke kan på en computer, men jeg tegner meget ofte samtidig med at jeg tager noter, og det går meget hurtigere når jeg gør det i hånden, end med en mus. Samtidig oplever jeg at tingene hænger bedre fast, hvis jeg skal sidde og skrive det ned i hånden. Jeg skal i højere grad tænke over hvad der sker, mens jeg i højere grad kan slå hjernen fra, og bare skrive hvad der bliver sagt, hvis jeg sidder foran en computer.

Det med pennen er lidt noget juks, for det er ikke den bedste pen i verdenen, og så vidt jeg ved, er der kun 1 farve (blå). Jeg kunne godt bruge nogle flere, da jeg som sagt godt kan lide at tegne til mine noter, og ofte kan et par forskellige farver være smart at have.
At det kun virker på A5 har jeg personligt ikke et problem med. Jeg var stort set gået over til A5 alligevel. Ikke af nogen særlig grund, andet end at det format egentlig passer mig ret godt.

Så nu kan jeg tage mine noter, og jeg skal ikke være bange for at smide dem væk, for jeg har en digital kopi. Det gør det også meget nemmere at dele dem med andre. Og jeg skal ikke fedte med at tage en computer op og ned hele tiden. Der skal  bare slås op, og skrives på første blanke side.
Den lille lilla dims oppe i hjørnet, er min stylus pen, til at skrive på min telefon med. Fik den til min fødselsdag, af min alt for dejlige mand. Vidste at jeg ville få en Adonit pen, men anede ikke at han både havde købt den alm, og den her labre lille mini sag i lilla.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar