søndag den 9. juni 2013

Gratis Babypakke: Libero

Vi har meld os til et par af de gratis baby pakker.
Jeg ved at Club Matas også har en, men da vi vil prøve at undgå kemi så vidt muligt, har vi valgt ikke at melde os til denne pakke.

Pakkerne er en god måde at få nogle gratis prøver, især mht. bleer, så man har en mulighed for at danne sig et indtryk, uden at bruge en formue selv.

Dette er anmeldelser af de pakker vi har fået. Indholdet kan variere i dem, så det er ikke sikkert at det er præcis de samme ting du får i dine pakker.

Libero
Første indryk. Boksen virker ikke specielt stor, men det behøver jo ikke at betyde, at der ikke er noget interessant i 

Et kig ned i boksen. Boksen har været åbnet før, og noget papir der lå for at stabilisere, er pillet ud. Men det er første gang jeg ser ned i den, og det ser ikke helt dumt ud.

Vådservietter og noget creme. Vi har snakket med sundhedsplejersken, der faktisk frarådede vådservietter så vidt muligt, og i stedet anbefalede at der bruges klude med vand. Men det er nok meget godt at have lidt alligevel. Vi er desværre nok lidt for magelige til at slæbe en pose med, med klude vi har gjort våde hjemmefra, og vådservietter fylder altså bare mindre.
Cremen skulle være til tør hud. Som sagt er vi ikke så glade for den der med unødig kemi (lidt dobbeltmoralsk mht. vådservietter), så nu må vi se om det er noget vi får brugt. Men så har vi den da, og behøver ikke sådan lige gå ud og anskaffe.


Der er 4 foldere/hæfter. Det ene er lovlig svært at se på billedet. "Kærlighed fortalt gennem huden", "Gode råd til de første uger", "Til dig der vil amme" og "Liberos bleguide". Vi sad og morede os lidt over dem i går, men de virker faktisk ok. Jeg har haft en følelse af, at lister med ting på nettet, tit bliver alt for omfattende. I "Gode råd til de første uger" er der en liste over ting der skal med på hospitalet. Nogen af tingene er overflødige for os, men det er i det store hele kort, og ikke så overvældende at læse, plus man kan krydse af hvad man har pakket. Det virker helt fornuftigt. Der er ligeledes en liste til hvad man skal have ved puslebordet. Igen helt fornuftig, men som helhed bærer de meget tydeligt præg af at man skal købe Libero produkter.
Så er der noget prøve på bind fra Tena, og nogle ammeindlæg fra Libero.

Til sidst har vi en en bunke bleer, og en fin lille sommerfugl. Personligt er jeg ret begejstret for sommerfuglen, og der står på posen den kommer i, at den kan bruges fra 0 måneder.
Af bleer er der tilsyneladende 5 1'ere (2-4kg) og 9 2'ere (3-6 kg). Det virker på mig som et fornuftigt antal bleer, fordi man har en reel mulighed for at danne sig et indtryk af bleerne.

 ---

Alle plejeprodukter er svanemærket. Jeg er lidt ærgerlig over at de ikke også er astma og allergi mærket. Ind til videre er vi gået efter noget med begge mærker. Der står godt nok også at tingene er uparfumerede, og der er et gult blomstermærke på, jeg ikke umiddelbart kan kende. Jeg tror det er noget svensk mærkning.

Alt i alt en meget fornuftig pakke, jeg i det store hele er meget tilfreds med. Den har hvad jeg forventer af en gratis prøvepakke, som samtidig ønsker at reklamere for de produkter producenten sælger.

Hvis du er interesseret i denne pakke, skal du melde dig ind i Libero klubben. Her skal du oplyse hvornår din termin er, og ca. 2 mdr. før din termin, modtager du et brev med posten. Herefter kan du gå i Bilka, Føtex eller A-Z og hente din baby pakke. Du får en mail igen når barnet er ca. 6 mdr, om at du kan få en gratis Up&Go prøvepakke.
Det er begrænset hvor mange mails man modtager fra Libero efter tilmelding, hvilket er dejligt befriende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar