lørdag den 26. september 2015

Provokerende selvrealiserings opslag på sociale medier



1. Så hvis man har en psykisk diagnose, eller bare en svær periode i livet, så slutter man da bare lige fred med de der tanker man har, der konstant fortæller én, alt det der var galt, er galt og vil komme til at blive galt.
2. Selvtillid har vi jo alle sammen tonsvis af. Vi skal da bare lade være med at tvivle på os selv - hvorfor er der aldrig nogen er har tænkt på det før?
3. Nok bare mig der forstår alt det her lidt negativt, da den jo egentlig er ret positiv (som det eneste), men jeg sidder nu alligevel tilbage med en følelse af, at man ikke må føle smerte, for tiden læger jo, så længe man bare giver tiden tid - formentlig retorikken i resten af punkterne der gør mig fjendtligt stemt.
4. Gad vide om f.eks. børn der er blevet misbrugt, kan få det bedre af at tænke sådan?
5. Der blev vi godt nok noget dømmende i vores retorik hva'. Første sætning alene havde været fin, uden vi lige skulle understrege at vi alle er orme, der bare har at kende vores plads i sølet!
6. Svart på ALT. Du skal bare lade være med at tænke for meget over tingene. Pff, hvorfor har vi overhovedet psykologer og psykiatere, når vi bare aktivt kan vælge at lade ting ligge?
7. Jeg formoder at vedkommende der har skrevet det her, ikke er det man kalder "særligt sensitiv" - kan godt være man ikke ejer alle problemer, men det er satme svært ikke at opfange hele omverdenens problemer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar