søndag den 1. november 2009

SP: Selvlysende Aber

Nu præsenteres der et nyt koncept på Chinchis Univers, nemlig "Sjov med SladderPressen".

Jeg vil her hive mere eller mindre uheldige artikler ind, nyt som gamle, så man kan side og hygge sig lidt med underlige artikler.

Og vi lægger ud med de selvlysende aber:
Af Kristian Rhue Thorsen 28. maj 2009

"Selvlysende aber mod Parkinson

Japanske forskere håber, deres fem genmanipulerede, selvlysende aber kan vise vej til kuren mod sklerose og Parkinson

Fem egernaber render rundt i Japan og lyser helt af sig selv.

Her har forskere nemlig manipuleret med abefostres gener, og det er der kommet fire aber, der lyser grønt, når de bliver udsat for ultraviolette lysstråler.

Den ene af de fire aber er endda blevet far til en lille ny abe, der har arvet det gen, der giver den selvlysende effekt.

- Fødslen af denne transgenetiske egernabe er utvivlsomt en milepæl, skriver forskerne i magasinet Nature, som har en stor artikel om de enestående dyr.

Så nu har de japanske forskere fem aber, som de regner med kan give helt særlige resultater i kampen for at finde en kur mod både Parkinsons sygdom og sklerose."


Og det er jo altid rart at vide... Den opmærksomme læser vil måske undre sig over, at der absolut ingen information er i denne artikel, ud over at der nu er lavet selvlysende aber. Det i sig selv (selvlysende dyr) er bestemt ikke nogen nyhed, og det var det heller ikke da artiklen kom ud. Man kan så undre sig over hvordan det helt præcis kan bruges i kampen mod Parkinson.
Af selvlysende dyr der kom før disse små aber, kan nævnes grise og katte.

Ved et klik på overskriften, skulle man gerne blive ført til den orginale artikel. Her kan man også more sig over de opfindsomme kommentarer brugerne har langet efter Ekstra Bladet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar