mandag den 19. april 2010

Minkene har det godt

Det er egentlig spøjst.
På trods af at der nu forelægger raporter, derklart underbygger at minkene på de danske farme har det godt, og at en stor del af det materiale Operation X viste var forfalsket, vælger folk stadig at tro på billederne.

Spøjst er måske ikke det rigtige ord, uhyggeligt er nok nærmere et ord man burde bruge.
Hvordan kan man være så blind, at man vælger at fornægte alt man ikke kan se?

Fødevarestyrelsens rapport for de 138 farme, der blev kontrolleret intensivt i efteråret 2009, viser, at der ud af ca. 1,7 millioner dyr kun har været anledning til at rejse konkret kritik i forhold til 81 dyr. Det er 1 dyr ud af 20.988 dyr.
99,9952 pct. af dyrene har ikke sår eller skader.

Det er jo et helt andet billede end det Operation X viste.
Det kan undre, at folk skal bryde loven, før man vælger at tro på dem... Dette lovbrud har desuden ført til at en enkelt farm, har måttet aflive hele besætningen, fordi de var blevet syge. Men disse mennesker gør det jo for dyrenes skyld, så det må vel være et okay offer!?

Som følge af den ulovlige indtrængen har Fødevarestyrelsen været nødt til at kræve ekstraordinær blodprøvetestning for sygdommen plasmacytose. En sygdom, som – på nær i Nordjylland – er udryddet på de danske minkfarme. Alene testningen er en omkostning på godt 1,1 mio. kr. Desværre er en af de midtjyske farme, der har været udsat for TV 2’s aktivist-indbrud, nu testet positiv. 13.100 avlsdyr har måttet aflives [...]

Problemet er blot, at disse mennesker der påstår at kæmpe dyrenes sag, glemmer at fortælle hvad deres dagsorden reelt er.
De mener at vi alle skal leve 100% vegetarisk, og at hold af dyr i nogen som helst form skal være ulovligt.
De har en forkvaklet indstilling, hvor de virkelig tror på, at ved kun at leve vegetarisk, kan vi redde verdenen, men så enkelt er det bare ikke.
Vi er for mange mennesker, verdenen kan ikke brødføde os. Længere er den ikke.

Det er ærgerligt at denne slags ekstreme grupper tilsyneladende kan få et hvilket som helst budskab igennem, blot ved at komme med en lang række billeder der på ingen måde skildre virkeligheden, og pludselig står en masse "dyrevenner" i kø, for at støtte op om dem.

Hvis folk absolut vil have pels forbudt, er det mindste man kan gøre da, at komme med nogle reele og saglige argumenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar