fredag den 20. august 2010

Avatar the last Airbender - serien

Jeg er en af dem der er helt vild med Avatar the last Airbender.
Jeg skal helt klart se filmen, men den skulle være elendig. Selv store fans af serien siger at filmen er elendig.


Hvis man klikker på overskriften, kan man læse en artikel (på engelsk), om en ny serie der skulle komme ud, der omhandler Avatar universet.
Det er som sådan meget godt, men personligt havde jeg håbet på, at der ville komme en fortsættelse, hvor Zuko begiver sig ud for at finde sin mor, og evt. at de finder nogle luftbetvingere.
Det med luftbetvingere ville ikke være urealistisk, da børn med gaven bliver sendt væk, og trænet af monke. Dvs. at der må være nogle mennesker et eller andet sted, der ikke selv er luftbetvingere, en som får luftbetvinger børn.
Her ud over finder Sokka og Katara vandbetvingere i løbet af den første serie, de ikke vidste eksisterede.

Nå, men hele grundlaget for at Ildlandet har udryddet luftbetvingerne er, at de næste i rækken der får en Avatar, skulle være Ildlandet.
I den nye serie, der foregår 70 år efter den første, er det en vandbetvinger der er blevet den nye Avatar.
Det giver overhovedet ingen mening... Hvis de nu havde sat den til at være 150-200 år efter, ville det virke mere realistisk.
Her ud over er Aang altså "kun" 82 på dette tidspunkt.
Taget i betragtning, at hans bedste ven, kongen af Jordriget stadig er i live da historien om Aang foregår, skulle man altså tro at han kunne blive lidt ældre. Dvs. at kongen af jordriget er omkring 112 år når vi møder ham...

Den nye Avatar (Korra), er desuden relativt gammel da vi begynder at følge hende. Hun kan rejse rundt alene, så hun er vel omkring samme alder som Aang, Katara og Sokka (dvs. mellem 12 og 15 år)...
Så skal Aang altså have været et sted melle 65 og 70 da han døde...

Det skal nok blive okay at se hvad de får ud af det, men jeg er ikke sikker på at det bliver rigtig godt.
Når der er fejl allerede inden de går igang, så tyder det bare ikke specielt godt :s

Ingen kommentarer:

Send en kommentar