søndag den 21. juni 2009

DyreværnsOrganisationer

Jeg sad lige og lavede lidt reserch på Anima og PETA. To organisationer jeg er meget stor modstander af.
Og hvorfor er jeg så det?
Jo, det er jeg såmænd fordi de er alt for ensporede. I deres verden er der kun en måde at gøre tingene på.
F.eks. er de af den holdning, at hvis man ikke stræber mod at blive veganer, så er man ikke en rigtig dyre ven.

PETA er en af de organisationer, der får flest donationer årligt. Jeg kom til at tænke på, at jeg faktisk ikke aner hvad de donationer går til. Det er jo altid rart at vide hvad de forskellige organisationer støtter op om, med de penge mv. de får fra alle mulige mennesker.

Nå, men jeg hopper så ind på Animas hjemmeside.
Sidder og kigger lidt rundt der inde, men kan intet finde om hvad de faktisk bruger deres penge på.
Så hopper jeg ind på PETA's hjemmeside. Her tager det lidt tid, men jeg finder til sidst noget om, at man skal donere til dem, for at de kan blive ved med at fortsætte deres kampanger. Det er så også fint nok, men der står stadig intet om hvad de reelt støtter op om, og hvad de egentlig har udrettet.

Jeg hopper så ind og glor på WSPA's hjemmeside, bare lige for at sammenligne med noget jeg faktisk kan lide, og for at se om det bare er mig der er lige snævertsynet nok.
I deres menu, er de 2 første links info om hvad det er man kan støtte, og hvad pengene helt præcis bruges til.

Burde det ikke være det vigtigeste at få viderformidlet?
At vise hvad man laver, og hvordan det går med tingene?
At skrive om projekter, og derefter bede om støtte til disse...

Nej, jeg kan slet, slet ikke lide hverken PETA eller Anima mere. Nu har jeg INTET til overs for dem, OVERHOVEDET. Det er bare en bunke hjernevaskede uintelligente teenagere, der er i oprør over at hele punk-perioden er overstået. Når de nu ikke har noget politisk, så brokker de sig bare over noget andet. Forskellen er bare, at Punkerne faktisk vidste hvad de snakkede om.

På PETS's hjemmeside er det første man møder (ud over en masse skrækhistorier), en liste over donationer de modtager.
De modtager ikke kun penge. De vil også gerne have aktier, ejendomme osv.
Er jeg den eneste der lidt sidder og får assosiationer til Scientology?

Ting jeg gerne vil støtte op om:
WSPA, og alle de medlems organisationer og samarbejdspartnere de har.
De kan ikke være helt tossede.

De samarbejder ikke med PETA, Anima og AlleDyrsRet. 3 organisationer jeg virkelig ikke kan udstå, grundet deres ensporede udtalelser, og selvtægt.
De samarbejder/støtter ting som Kattens Værn, BOS og Dyrenes Beskyttelse.

Konklusion:
Hold jer fra hjernevasker organisationer.

2 kommentarer:

  1. Der ville selvfølgelig være rart at se præcis hvad pengene går til. Men alle som forsøger og gør noget til fordel for dyr der lider bør støttes. At være veganer, vegetar eller kødæder er jo op til dig selv, og det kan man jo bare ignorere og vælge ikke at lade sig påvirke af hvad andre synes. Vi er alle forskellige, heldigvis. Men det vigtigste ved de organisatsioner er at de hjælper sagesløse dyr, og det bør man tage hatten af for, uanset hvor gamle de er, hvordan de ser ud og hvordan de vælger at spise. Det vigtigste er at de trods alt gør en forskel.
    :)

    SvarSlet
  2. jeg lever selv som vegetar og ville allerhelst leve som veganer , da mælke og ægge industrien koster mange dyr smerte og livet....jeg er altså hvad jeg er alene af kærlighed og omsorg til dyrerne,hvis alle var sådan , fandtes der ingen dyremishandling m.mere i denne verden men sådan er alle desværre ikke....kald det bare ekstremt...jeg kalder det 100 procent...det er ekstremt så meget dyremishandling og des lige der foregår i vor tid og hvor mange der ikke synes de behøver tage ansvar og handling i sagen....behold du bare hatten på hvis du ikke synes du vil tage den af for os der gør noget....jeg kan sige dig at jeg føler mig ladt i stikken også af de dyreværnsorginisationer du nævner...om så vi står for samme sag...de har ikke formået at samle os...og bruge os rigtigt men kæmper hellere for at overbevise de der er ligeglade....om dyrernes ret til livet , lidelser og hvad ved jeg.....men de gør dog noget...som verden og samfundet ville være et fattigt sted uden...og er de steder det er sådan...se blot på burhønsene...med mere og flere.

    SvarSlet