torsdag den 10. maj 2012

USA Tur, dag 5

Onsdag d. 25

Super stenet dag.
Vi var begge totalt smadrede efter de foregående dages sightseeing, så i stedet for at have endnu en sightseeing dag, valgte vi at tilbringe dagen med total afslapning.
Det var varmt, og behageligt at bevæge sig rundt udenfor.

Vi fik frokost på en lokal diner, Luna. Super mad, og super betjæning. Desværre er alt restaurent cola (det der hvor de har en automat der blander vand med sodavand), blandet op med klorvandet, så det er ikke specielt behageligt at drikke. Til maden fik vi 1 glas isvand hver (det er bare noget man får tilsyneladende. Det er ikke på regningen), men desværre var det også det her forfærdelige klorvand.
Maden kunne der til gengæld ikke sættes en finger på, og så var det virkelig billigt.

En tur hjem på hotellet og stene, og så ud og spise aftensmad.
Vi fandt en kina biks. Nick fik noget nudel halløj, og jeg var så snedig at bestille noget "fried chicken"... Hvad jeg ikke lige havde opfatter er, at fried = deep fried. Ader bader. Og der var næsten intet tilbehør til...
Da Nick havde spist, og jeg havde spist lidt, gik vi en tur for at finde et supermarked, for at få fat i noget frugt - meget tiltrængt.
Inde midt i supermarkedet er der en masse varm mad, man kan blande til en portion aftensmad, hvis man ikke lige har haft tid til at lave mad selv. Det er nærmest en stor buffet inde midt i det hele. Relativt spøjst.

Det var en dejlig varm aften, og en rigtig hyggelig tur rundt i området.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar