lørdag den 12. maj 2012

USA Tur, dag 7

Fredag d. 27

Endelig en dag hvor vi nåede i National Botanical Garden :)
Den er på ingen måde så stor som Botanisk Have i KBH, men det er en fin botanisk have. Udendørs arealet er relativt lille, men meget hyggeligt at gå rundt på, og de har en virkelig flot rosenhave.

De har et sjovt og sødt system til infofoldere, jeg godt kunne se det sjove i at få implementeret i Botanisk Have i KBH. Det er små postkasser, der ligger infofoldere inden i.

Indearealet er noget større, med forskellige verdensdele og biotoper repræsenteret. Vi kom desuden midt i en orkidé udstilling, med vanvittigt mange virkelig flotte orkideer, her i blandt også et par blå orkideer. De blå er også begyndt at komme ud i handlen, men det var sjov at se dem i lidt forskellige nuancer af blå.

Af en eller anden grund har folk noget med at smide mønter i alt vand her ovre. Her var det ingen undtagelse, så overalt hvor der var vand, var der også mønter.
Det var rimelig nemt at finde rundt, og gå en logisk vej rundt både inde og ude.

Vi har tidligere besøgt The White House Giftshop, men her fik vi ikke købt noget. Denne gang fik Nick en fed kasket hvor der står "You Don't Know Me" og "Witness protection program". Vi købte 2 krus til mine forældre.
Sidst de var på ferie, kunne de ikke rigtig finde noget ordentligt, så vi fik to krus med en virkelig sær figur på,. Nu får de så også to krus. Dem vi har købt, er halve krus, hvor der står noget i stil med "Det var så dyrt at besøge Washington, at vi ikke havde råd til et helt krus".
Så må vi se om der går sport i at finde sære krus fra ferier :)

Vi tog hjem til hotellet med vores nyindkøb, og kom afsted mod National Zoological Garden omkring kl. 17-17.15
Vi var der oppe kl. 17.30, og troede egentlig at vi havde fornuftig tid, fordi de først lukker kl 20. Det viste sig at alle indendørs anlæg lukker kl. 18. Det er jo skide smart, når noget i stil med 75% af haven er indendørs anlæg. Så der er reelt ingen grund til at komme efter 18. Så kan man jo undre sig over hvorfor de har åbent så længe.
Men vi fik da set en panda og et par røde pandaer.
Vi gik en del omkring (man skal gå meget for at se ting), og fik set en enkelt elefant, nogle pretzvalski hestenumser (og en hest i profil på vejen tilbage), lidt forskellige krybdyr og padder, en manket ulv (rød ræv på stylter) og et par geparder. Vi stod nok og kiggede på geparderne i ½ time før vi gik hjem.
Jeg var rimelig negativ over at alt lukkede så tidligt, og synes stadig det er for dårligt, at alt praktisk talt lukker ned 2 timer før det hele reelt lukker. Det eneste positive der er at sige om det, er at det i det mindste er gratis at komme ind.
Selv dyrene man burde kunne se på, bliver lukket ind, og dørene bliver lukket til deres udearealer, så de ikke kan komme ud igen.
I den del af året hvor de lukker kl. 18, lukker husene 16.30.
Jeg har fuld forståelse for at man ikke altid kan se dyrene, og synes det er helt fint at de har mulighed for at gå væk, hvis det så bare var den enest grund til at man ikke kunne se dem, og ikke at det er mennesker der lukker dyrene væk.

Salat til pizzaen for $3
Så gik turen tilbage mod hotellet. Vi valgte at spise på Battuci's endnu en gang. En delepizza. Den smagte super.

Efterfølgende gik vi direkte hjem på hotellet. Vores sidste aften og overnatning på dette hotel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar